Szolgáltatások

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és spóroljon rengeteg időt!

Vendéglátás

Büszkék vagyunk arra, hogy az Európa Hajón a legrangosabb események vendégei is méltatták konyhánkat, mely a nemzetközi és hazai konyha ízeivel minden esetben páratlan és felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt.

A fedélzeten és az Ön által választott szárazföldi helyszínen is átélheti az élményt.

Menüajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy akár a saját helyszíneinken, akár az Ön által választott helyszínen megbízható minőségben tudjuk Önnek és vendégeinek felszolgálni.

Professzionális felszolgáló személyzet

A professzionális felszolgáló személyzet (akár 100 ember egyszerre!) dolgozik azon, hogy Ön ezekkel az ételekkel méltó módon kínálhassa meg vendégeit.

Vegetáriánus? Gluténmentes? Laktózérzékeny?

Nem probléma! Az Európa Hajó séfje és teljes személyzete bármilyen gasztronómiai kihívásra válaszolni tudnak. Sőt, ha a rendezvény közben derül ki, hogy egy vagy több vendég számára különleges ételt kell készíteni, nem fog felsülni velünk.

Rendezvényhelyszín

Az Európa Rendezvényiroda minden alkalomra a tökéletes rendezvényhelyszínt szállítja szárazon és vizen.

 

Elegancia

Az Európa Hajó elegáns és stílusos alaphangulatát a narancsos és kék szín harmóniája adja.

Terület

Az Európa Hajó több mint 1500 m2-nyi területén mindenki jól érzi magát. Belső, fedett terei 920 négyzetméteren várják vendégeket.

Rendezvényhajók

Legyen szó akár vállalati rendezvényekről, csapatépítő programokról, szakmai tréningekről, évfordulókról, családi napokról, VIP-rendezvényekről, konferenciákról, az Európa Rendezvényiroda tökéletes szervezési hátteret biztosít egy sikeres rendezvény összeállításához!

Kisebb rendezvényhajóink 20 főtől 200 főig nyújtanak exkluzív és izgalamas otthont rendezvényének. A rendezvényhajókon az Európa Hajó díjnyertes konyhájának fogásait szolgáljuk fel